Przy bróbie pobrania:
"Wszystko udostępnianie funkcjonalności FileSonic jest teraz wyłączone. Nasz serwis może być używany tylko do wysyłania i pobierania plików, który można przesłanymi osobiście. Jeśli plik ten należy do ciebie, musisz się zalogować, aby go pobrać bezpośrednio z menedżera plików."